Veleposlaništvo RS Dunaj /Napovednik /
03.03.2020  

Učite se od najboljših in se mrežite kot profesionalec

Podim, najvplivnejši startup & tehnološki dogodek v Srednji in Vzhodni Evropi, ki poteka v Sloveniji, je talilni lonec, kjer se inovacije povezujejo s poslovnimi priložnostmi, kapitalom in znanjem. Če ste startup, scaleup, investitor, predstavnik korporacije ali zgolj navdušenec nad startupi, se udeležite Podima za učinkovito mreženje in za učenje od najboljših.

Podim je po izboru EU-Startups eden od 30 najboljših startup & tehnoloških dogodkov in ustvarja pravo vrednost z združevanjem in povezovanjem priznanih mednarodnih investitorjev, uveljavljenih korporacij in startupov & scaleupov iz regij Alpe-Adria in Zahodnega Balkana na najbolj dragocen in časovno učinkovit način.

Prisluhnite največjim svetovnim umom in se učite od najboljših. Izmenjujte najboljše prakse in se s pomočjo Podim Deal Rooma mrežite kot profesionalec. Načrtujte in izvedite ducate sestankov v zgolj dveh dneh in pomagajte organizatorjem preseči lanskoletni rekord več kot 900 sestankov.

Startupi & scaleupi, prijavite se zdaj, investitorji, poslovneži in drugi udeleženci, zagrabite svojo vstopnico po ceni za zgodnje nakupe do 15. marca!

In še nekaj – 10 najboljših startupov se Podima udeleži brezplačno ...

Prijavite se do 15. marca 2020!

www.podim.org