Veleposlaništvo RS Dunaj /Novice /
02.07.2020  

SEEMEET 2020

Vabimo Vas na mednarodni dogodek SEEMEET2020, ki se bo tudi v letošnjem letu odvijal v Mariboru in sicer 21. in 22. oktobra 2020. Vabljeni vsi, ki bi želeli spoznati nove poslovne partnerje ali dobiti informacijo o slovenskem trgu. Mreženje v poslovnem svetu odpira nove priložnosti in tega se zelo dobro zavedajo organizatorji pete mednarodne konference SEEMEET Slovenia. Kot se je izkazalo skozi leta, tovrstno organiziran in sistematično voden dogodek omogoča kar največji možni izplen v tako kratkem času. Letos, zaradi spremenjenih tržnih razmer, pa ta edinstven dogodek še pridobiva na pomembnosti.

Celoten koncept SEEMEET-a je zasnovan tako, da imajo sodelujoči v dveh dneh organiziranih do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov, na katerih se srečajo s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji; te si predhodno na podlagi registriranih podjetij izberejo sami. Poleg tega dogodek nudi veliko možnosti za neformalne pogovore med premori, obroki in na sprejemu ter večernem druženju. Slednjega nikakor ni za izpustiti, namreč prav takrat se odnosi, ki so nastajali skozi dan, utrdijo in marsikdaj vodijo v poslovno sodelovanje.

Prijava lahko poteka tudi preko t.i. Delegation leaderja – torej v kolikor bi se kot prijavitelj odločili, da boste povabilo vsaj 5 podjetij, lahko kandidirate tudi za delegation leaderja in s tem pridobite dodatne ugodnosti.

Za vse informacije se lahko obrnete tudi na soorganizatorja RRA Koroška in sicer na ga. Jano Vauh Buhvald (jana.vauh@rra-koroska.si oz. tel. 00386 5 90 85 188) ali ga. Tjašo Havnik – tjasa.havnik@rra-koroska.si oz. tel 00386 5 90 85 183.

Več informacij najdete tudi na naslednji povezavi: http://www.seemeet.si/